Efter den første Fiat Cinquecento talentjagt i 1994 skulle vore tre nye kørere, Mona Heilmann, Benny Pedersen og Henning Madsen (Søgaard) gøre lynkarriere for at blive klar til en fuld DM sæson i ’95. Derfor allierede vi os med norske John Haugland og hans vinter rallyskole.

Vi havde endnu ikke modtaget trailere til rallybilerne, så, bilerne måtte køre derop på egne hjul. Det gik uden de store problemer. Men rallyskolen var hård for materiellet, så turen hjem med diverse defekter blev en smule mindre komfortabel for nogle.

Men bortset fra det var Hauglands skole både lærerig og underholdene oplevelse for alle involverede, så vi gentog turen til Norge det følgende år med nye deltagere.

Leave A Comment

3 × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.