Det europæiske standardvognsmesterskab var i mange år den eneste internationale serie for standardvogne. I årene 1982-1988 var serien udskrevet for Gruppe A og N biler, og i her var de danske farver i flere sæsoner repræsenteret af det lille Team Toyota Castrol, der var startet af John Nielsen fra Assens, og de hentede flere sejre i division 1, og var stærkt medvirkende til, at Toyota sluttede som næstbedste mærke i 1985.

Billederne i denne serie er fra 24 timer løbet på Spa-Francorchamps, som på det tidspunkt var sæsonens højdepunkt.

Erik Høyer brillierede ved at sætte Toyota teamets Corolla GT på pole i klassen, 5 sekunder foran nærmeste konkurrent. Som jeg husker det lå de også godt placeret i løbet indtil John Nielsen bragte bilen ind til det sidste pitstop, hvor han efter planen skulle have fire nye dæk.

Uheldigvis kunne mekanikkerne trods ihærdige anstrengelser ikke få det ene hjul af, så til sidst valgte de at sende køreren tilbage på banen med tre friske og et enkelt godt brugt dæk – og beskeden “Problemet er løst. Bare kør!”