MOTORSPORT – DA CAPO 32
I 1986 stillede Porsche op på Le Mans med ikke mindre end fire biler. Foruden de tre Rothmans sponserede 962 racere medbragte de en sponsorløs, hvid Porsche 961. Der var ikke tale om en lillebror til 962 modellen, men derimod en racerversion af den firehjusltrukne 959 model.

Ikke overraskende vandt 961’eren, der blev kørt af den franske duo René Metge og Claude Ballot-Lena, GTX klassen, da de var eneste deltagere, men de endte også på en respektabel 7. plads i genealklassementet.

Fart-effekten på billedet skyldes et filter, som jeg havde lånt af min kollega Eddi Laumanns.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Hvis I vil have mere nostalgi kan I finde hele DA CAPO serien på https://www.trebbien.dk/?page_id=114403