I disse tider, hvor DTM serien tilsyneladende kæmper for sin overlevelse, synes jeg, at vi skal huske de danske kørere, der vandt løb, da serien var på et af sine højdepunkter.

Jeg mindes Alfa køreren, der vandt, selv om italienerne efter sigende havde udset en anden vinder, den det unge fremadstormende talent, som syntes det var let – og selvfølgelig den sønderjyske vanevinder.

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

sixteen − six =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.