I 1997 dukkede en ung Tom Kristensen op på Le Mans, som en sen tilføjelse til startfeltet. Resultatet, og hvad deraf fulgte, kender de fleste.

Da jeg kendte Tom i forvejen, besluttede jeg at følge debutanten med mine kameraer, både still og video, og det viste sig at være en god strategi. Resultatet af videodelen kan ses på https://www.youtube.com/watch?v=mAWGKHKxC0o&t=350s.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

1 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.