Som det var tilfældet i nummer 39 har vi her en serie billeder fra 1966, printet ud i 90’erne. Denne gang er det standardvognene, der er i fokus.

Med nummer 74 har vi Erik Høyer i Cooper på Ring Djursland. Fra starten i den store standardvognsklasse på Roskilde Aage Buch-Larsen i Cortina Lotus midt i første række, flankeret af Tøm Belsø i den hvide Amazon og Jørgen Nielsen i Geils ældre Cortina Lotus. Yderst til venstre må det være Gunnar Henriksen i Cortina GT.

Til Grand Prix’et på Roskilde Ring havde titelsponsoren, Ford, hentet de engelske stjerner, John Fitzpatrick og Trevor Taylor og deres Broadspeed Anglia’er til landet for, at byde ind på sejren i 1000 ccm klassen. Det blev dog danske Peder Petersen i sin delvis hjemmebyggede Hilmann Imp, der blev dagens helt, da han tog føringen og holdt den engelske overmagt bag sig en stor del af løbet.

På billedet fra svinget efter den korte langside på Ring Djursland ses Steffen Nielsen i Imp foran Hans Chr. Jürgensen i Fiat Abarth. Det ser dog ud til, at der ligge en bil mere lige bag Steffens.

Jyllandsringen kunne også dengang byde på regnvejrsdrama for enden af langsiden. Peder Petersen sejler på ret kurs i Imp’en, men Abartkøreren (Son Borch-Christensen?) har lidt problemer med overstyring. Stedet var også en populær parkeringsplads for Cortina’er.

Det sidste billede i serien er fra Jyllandsringens Mini Le Mans. Nummer 16 blev kørt af Jens Lonning / Ole Vejlund, der sluttede som 3’er i klassen.

Leave A Comment

twenty − five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.