Jeg er kommet på Jyllands Ringen siden bane åbnede engang i det forrige århundrede, så det er blevet til et par billeder.

Her er et lille udvalg fra forskellige epoker i banens historie. På kørersiden kan man blandt andre se Peter Elgaard, Preben Kristoffersen, Tommy Schröter, Per Egebart, Erik Høyer, Gert Grønne og Jesper Villumsen – hvis jeg husker rigtigt.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

thirteen − 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.