“Gale katte …” var min overskrift i Automobil efter løbet på Jerez i 1986.

Alt tegnede til en let Jaguar sejr. Rothmans Porsche var ikke til start og de engelske katte kvalificerede sig til de to første startrrækker.

Men så gik det galt.

Derek Warwick forsøgte at kompensere for en dårlig startposition med et desperat overhalingsforsøg på sin teamkollega Gianfranco Brancatelli, Bagfra kom Eddie Cheever i den tredje Jaguar, og det hele endte i en kolllison, der sendte alle tre biler ud af kampen om sejren.

Jaguars team manager, Roger Silman, havde forståeligt nok ikke meget lyst til at ringe til chefen, TomWalkinshaw, der samme weekend deltog i 24 timer løbet på Spa. “Jeg tror, jeg lader Derek ringe” sagde han.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

two × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.