En komprimeret og travl løbskalender gør det desværre umuligt for mig at dække dette års Cimbern Rallye.

I stedet har jeg fundet denne lille serie fra Wikinger Rallye 1987. Det var dengang, at Jens Mulvad kørte stærkt i en Toyota Corolla GT og John Frederiksen debuterede som Sierra Cosworth pilot med en sikker sejr i Gruppe N klassen foran Per Kristensens Peugeot 205 GTI 1,6.

Rallyet blev vundet af Rolf Petersen i en Opel Manta 400, vist nok hans sidste start i den bil.

På det sidste billede ses afslutningen på Ove Pedersens rally.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

twenty + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.