Jan “Motor” Mortensen havde allerede en lang karriere som rallykører og tre DM titler bag sig, da han blev headhuntet til Ford Motorsport.

Det viste sig at være et godt træk fra begge parter, da det resulterede i flere DM titler i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne.

En af titlerne blev sikret i 1992, og det skete ifølge teksten på kassen disse billeder stammer fra med denne bil, en baghjulstrukket Ford Sierra Cosworth. Det var samtidig bilens sidste sæson i gruppe A, da homoleringen udløb 31. december 1992, så det var en særdeles værdig afsked.

Bilen fortsatte i årene efter sin sejrsrække i gruppe H med flere forskellige ejere bag rattet.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

17 − 15 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.