Le Mans 1998 sluttede lidt overraskende med en dobbeltsejr til Porsche og deres GT1 model, da den førende Toyota udgik efter 330 af løbets 351 omgange. Den vindende Porsche, nr. 26, blev kørt af Allan McNish Laurent Aiello og Stephane Ortelli.

Tom Kristensen kørte BMW sammen med Hans Joachim Stuck og Steve Soper , men udgik sammen med søsterbilen tidligt i løbet på grund af tekniske problemer..

John Nielsen blev bedste dansker, da han sluttede på femtepladsen i en Nissan.

Chrysler Viper dominerede i GT2 klassen, hvor nummer 53 tog sejren.

 

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

fifteen − 14 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.