1986 bød på en dramatisk finale i WSPC.
Derek Warwick og Jaguar var verdensmestre i to timer, før det viste sig, at de havde kørt en omgang mindre end Joest Porschen med Palolo Barilla og Giancarlo Chinzani. Dermed gik VM trofæet til Brun Porsche og Derek Bell.
Den vindende bil, Joest Porsche nummer 7, med chassisnummer 117, der havde vundet Le Mans i 1984 og 85, og den sluttede dermed sin aktive karriere bedst muligt.
Kris Nissen i sit tredje løb i klassen sluttede på femtepladsen i Joest teamets anden bil sammen med Harald Grohs og JohnWinter

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

1 × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.