Nogle år efter, at Sauber var gået ind i Formel 1 antydede Peter Sauber, da vi stod sammen og betragtede nogle af de gamle gruppe C racere i teamets samling, at hans hjerte stadig bankede for disse racere.
Så her er nogle af de sidste gruppe C racere fra teamet i Hinwill tilbage i 1990-91.

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

Leave A Comment

twelve + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.