Bob Wollek og Mauro Baldi vandt en meget sikker sejr i VM løbet på Brands Hatch i 1986 med Richard Lloyds Porsche 956B fire omgange foran Derek Bell og Hans Stuck i en Rothmans sponseret Joest Porsche 956. Bedste Jaguar blev #53, kørt af Derek Warwick og Jean-Louis Schlesser, der endte på 6. pladsen.

Løbsdagen begyndte med et brag, da Emilio de Villota opdagede at slicks ikke fungerer optimalt på en våd bane og sendte sin Fitzpatrick Porsche i pitmuren med skader på både bilen og sin egen ankel til følge.

Mine billeder i Da Capo serien er nostalgi fra diverse kasser og æsker med gamle papirbilleder fra 80’erne og 90’erne. Derfor er det ikke alle, der lever op til dagens tekniske kvalitetskrav med hensyn til farver og toneforløb. De kan også have folder og skjolder samt være fyldt med støv og anden utilsigtet forurening. Mange af dem har oprindeligt været trykt i aviser og magasiner inden de havnede i kasserne.

 

Bob Wollek and Mauro Baldi took a very safe victory in the 1986 World Championship race at Brands Hatch in Richard Lloyd’s Porsche 956B four laps ahead of Derek Bell and Hans Stuck in a Rothmans sponsored Joest Porsche 956. Best Jaguar was #53, driven by Derek Warwick and Jean-Louis Schlesser, who finished in 6th place.
Race day started with a bang as Emilio de Villota discovered that slicks don’t work optimally on a wet track and sent his Fitzpatrick Porsche into the pit wall, damaging both the car and his own ankle.

My photos in the Da Capo series are nostalgia from various boxes and boxes of old paper photos from the 80s and 90s. Therefore, not all of them meet today’s technical quality standards in terms of colour and tonal gradation. They may also have creases and scuffs, as well as dust and other accidental contamination. Many were originally printed in newspapers and magazines before ending up in boxes.

 

Leave A Comment

eight + one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.