Jeg ved det godt

Jeg ved det godt
marts 12, 2012 ITT

Workshop - Kamera: Canon PowerShot G1X. Brændvidde: 19,9 mm. Lukkertid: 1/80 sek. Blænde: f/7,1. ISO 6400

”Hvad vil du der? Du har jo fotograferet biler i over 30 år,” sagde min kone, da jeg fortalte, jeg skulle til seminar/workshop med den engelske bilfotograf Tim Wallace.
Jeg ved godt, at øvelse gør mester, og det undlod Tom heller ikke at fortælle, men det skader jo aldrig at se og høre hvordan andre gør. Det kunne jo være, at der er noget, jeg har overset eller glemt. Man samler godt nok meget viden i løbet af livet, men for mit vedkommende betyder det, at der også er skrevet meget ind i glemmebogen.

Tim Wallace in action – Kamera: Canon PowerShot G1X. Brændvidde: 15,1 mm. Lukkertid: 1/40 sek. Blænde: f/3,5. ISO 6400.

Lad mig med det samme indrømme, at jeg ikke vidste hvem Tim Wallace var, da jeg meldte mig til seminaret/workshoppen. Men et hurtigt check på hans hjemmeside afslørede, at jeg kendte en hel del af hans værker. Derfor havde jeg visse forventninger til dagen.
Og jeg blev ikke skuffet. Tim viste sig som en dygtig og underholdende underviser, så jeg fik både ny inspiration og et par konkrete idéer med hjem. Desuden blev jeg bekræftet i egen lyslægningsteknik – og det var faktisk heller ikke nogen dårlig ting.
Moralen er vist nok: man/jeg bliver aldrig udlært.

Workshop - Kamera: Canon PowerShot G1X. Brændvidde: 19,9 mm. Lukkertid: 1/40 sek. Blænde: f/5,0. ISO 6400.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

2 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.