Samyang lancerer 14mm AF-objektiv til Canon full-frame

Samyang lancerer 14mm AF-objektiv til Canon full-frame
januar 15, 2018 ITT
I Ikke-kategoriseret

Autofokus, elektronisk blændestyring og vejrforseglinger er nogle af funktionerne i Samyang AF 14mm f/2.8 EF – en ny ultra-vidvinkel til Canon-fatning

Focus Nordic i dag har fornøjelsen af at kunne meddele, at Samyang introducerer en helt ny serie objektiver med autofokus, Samyang EF-serien, der er specielt fremstillet til Canon EOS-kameraer.

Det første medlem i serien bliver ultra-vidvinkeloptikken Samyang AF 14mm f/2.8 EF. Med sin ekstreme billedvinkel, store lysstyrke og vejrbestandige konstruktion er objektivet perfekt til sport, landskab og astrofotografi samtidigt med, at det lette og kompakte format gør optikken nem at tage med på en rejse.

Autofokus og elektronisk blændestyring

Samyang AF 14mm f/2.8 EF er bygget til at udnytte full-frame sensorer og giver her en imponerende billedvinkel på 116,6 grader. Men det kan også bruges på et Canon spejlreflekskamera med APS-C-sensor, hvor billedvinklen på 92,8 grader svarer til et objektiv med en brændvidde på 22,4 mm.

Den indbyggede fokusmotor sikrer hurtig, lydsvag og præcis fokusering, mens en elektrisk styret blænde gør, at objektivet er kompatibel med alle de eksponerings- og lysmålingsmetoder, som kameraet har. Hvis du foretrækker at fokusere manuelt, har objektivet en let tilgængelig AF/MF-omskifter og en bred fokusring, der er nem at bruge. Den korte nærgrænse på kun 20 cm gør det muligt at tage nærbilleder af detaljer og samtidig få en stor del af omgivelserne med i billederne.

Forbedret optikSamyangs 14mm-optik med manuel fokus er anerkendt for høj skarphed og lav kromatisk aberration, men den optiske kvalitet løftes til et endnu højere niveau med det nye Samyang AF 14mm f/2.8 EF.

Den optiske konstruktion består af 15 linseelementer arrangeret i 10 grupper. Blandt disse er 2 asfæriske linseelementer, der sikrer lav forvrængning samt maksimal kontrast og skarphed over hele billedfladen selv ved store blændeåbninger. Der er 4 linseelementer af HR-glas (High Refractive) og 1 linseelement af ED-glas (Extra Low Dispersion), der modvirker udviskning af koma og farver.

Desuden benyttes Samyangs avancerede UMC-belægning (Ultra Multilayer Coating) til at forhindre refleksioner og strølys, hvilket er særligt vigtigt med et objektiv med så stor en billedvinkel. Punktformerede lyskilder bliver gengivet med en flot stjerneform takket være en blændeåbning med 7 blændelameller. Endelig sørger den vejrbestandige konstruktion med gummipakninger for at beskytte det følsomme indre mod fugt og støv.

Pris og levering:

Samyang AF 14mm f/2.8 EF kan leveres i løbet af februar. Anbefalet udsalgspris: 5499 DKK

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

sixteen − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.