Print og del på et øjeblik med Canon Zoemini, Canons mindste og letteste fotoprinter

Print og del på et øjeblik med Canon Zoemini, Canons mindste og letteste fotoprinter
august 2, 2018 ITT
I foto, foto hardware, pressemeddelelser

Canon løfter i dag sløret for Canon Zoemini, en let og bærbar fotoprinter i lommeformat med ZINK™ (“zero ink”)-teknologi. Det er nemt at oprette forbindelse til Canon Zoemini fra Canon Mini Print-app’en via Bluetooth®, så du kan få hurtige print af fotos og snaps fra sociale medier på få sekunder. Canon Zoemini printer personaliserede 2 x 3″ (5 x 7,6 cm) fotos direkte fra en mobiltelefon, tablet eller sociale medie-apps.

Canon Zoemini er det perfekte tilbehør til dem, der elsker at printe og dele særlige øjeblikke med familien eller vennerne, uanset hvor stemningen fører dem hen. Den nye Canon Zoemini vil inspirere mennesker til at slippe deres kreativitet løs, takket være et væld af trendy filtre, rammer og AR-effekter i Canon Mini Print-app’en, der kan downloades fra App Store og Google Play fra den 5. september 2018.

Hvad enten det er en særlig familiebegivenhed, en ferie eller blot en hyggelig aften med vennerne tilskynder Canon Zoemini brugerne til at være kreative, med fotos, der har en selvklæbende bagside og er nemme at printe, og som kan bruges til at sætte et personligt touch på hverdagsting som for eksempel laptops, mobil-covers, tasker, spejle eller vægge. Skoletasker kan også udsmykkes med en fotokollage af venner, familie, kæledyr eller endda en helt egen selfie-kreation.

Denne kompakte og tynde enhed passer perfekt i hånden, en håndtaske og lomme og fås i tre spændende og karakteristiske farver: Rosaguld/hvid, hvid/sølvfarvet og sort/skifergrå.

Canon Zoemini benytter sig af ZINK™-teknologien, hvilket betyder, at den slet ikke bruger blæk. Denne bærbare printer oplades via et genopladeligt batteri, og der følger en startpakke med 10 ark Canon ZINK™-fotopapir med (selvklæbende bagside, smudsfri, vand- og rivefast). Pakker med 20 eller 50 ark fotopapir kan købes separat.

Canon Mini Print-app’en har også en Tiling-funktion, så brugere kan skabe større plakater eller billeder af fire eller ni print, samt mere end ti unikke kollageskabeloner, som printer et 2 x 3″-foto. Fra retro-selfies til sjove filtre med dyreansigter: Canon Zoemini giver muligheden for at personliggøre og hurtigt printe sjove minder.

Ud over Instagram og Facebook kan brugere logge ind på Google Fotos og Dropbox via Canon Mini Print-app’en, så de kan printe deres helt egne kopier af deres mest dyrebare minder, mens de er på farten.

Canon Zoemini vejer blot 160 g, måler kun 118 mm x 82 mm x 19 mm og vil kunne købes i butikkerne fra den 5. september 2018.

Besøg hjemmesidenfor mere information om den nye Canon Zoemini.

Vejledende salgspris er: 1150 kr

Vigtigste fordele:

  • Kompakt, tyndt og let. Passer i lommer eller små tasker
  • Inspirerer til kreativitet med trendy filtre, rammer og AR
  • Printer rivefaste 2 x 3″ (5 x 7,6 cm) fotos med den innovative, blækfri ZINK™-teknologi
  • Printer billeder med en selvklæbende bagside, så billederne kan sættes op på væggen, laptops og spejle
  • Opretter forbindelse til Canon Mini Print-app’en (iOS & Android) via Bluetooth® uden besvær

Kassens indhold:

  • Canon Zoemini-fotoprinter* (rosaguld/hvid, hvid/sølvfarvet og sort/skifergrå)
  • En pakke med Canon ZINK™-fotopapir (10 ark fotopapir og 1 SMART SHEET™)
  • Micro USB-kabel til opladning (USB A til Micro)
  • Quick Start Guide
  • Reguleringsark

Om Canon Mini Print-app’en

En mobil enhed skal være tilsluttet Canon Zoemini-fotoprinteren via Bluetooth® og Canon Mini Print-app’en. App’en kan hentes gratis fra App Store og Google Play. Kompatibel med mobile enheder, der kører iOS 9.0 eller nyere, og Android-enheder, der kører Android 4.4 eller nyere.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

four − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.