Nikon introducerer ny objektivfatning til kommende spejlløst fuldformat kamera

Nikon introducerer ny objektivfatning til kommende spejlløst fuldformat kamera
august 2, 2018 ITT
I Ikke-kategoriseret

Nikon annoncerer udviklingen af et spejlløst fuldformatkamera i FX-format samt NIKKOR-objektiver, der er udstyret med en ny fatning.

Det spejlløse kamera og de NIKKOR-objektiver, der er under udvikling, har gjort det muligt at opnå en ny dimension i optisk ydeevne med introduktionen af en ny fatning. Det spejlløse kamera er resultatet af Nikons avancerede optiske og fremstillingsmæssige kapacitet, der er opnået gennem århundredelang erfaring, samt uovertruffen billedbehandlingsteknologi. Den ekspertise, der er opbygget gennem udviklingen af de digitale SLR-kameraer fra Nikon, har også været et vigtigt bidrag til denne udvikling.

Med dette nye spejlløse kamera og NIKKOR-objektiverne stræber vi efter at give fotografer mulighed for at tage billeder, som er mere imponerende og mere levende end nogensinde før.

Hertil kommer, at der bliver udviklet en ny fatningsadapter til det nye spejlløse kamera. Den er kompatibel med NIKKOR-objektiver med F-fatning, der er en del af det digitale SLR-system fra Nikon, hvilket giver fotografer endnu flere valgmuligheder.

Nikon vil fortsætte med at være førende inden for billedkultur med lanceringen af det nye spejlløse kamera samt med den fortsatte udvikling af digitale SLR-kameraer fra Nikon, der giver forbrugerne mulighed for at få glæde af de unikke værdier i begge systemer.

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

four − two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.