Polaroid løfter sløret for OneStep+

Polaroid løfter sløret for OneStep+
august 30, 2018 ITT
I Ikke-kategoriseret

Firmaets nye instant-kamera tilbyder flere måder at lege med analog instant- fotografering på og åbner op for en verden af kreative værktøjer og teknikker med en smartphone-app tilsluttet via Bluetooth.

I 2017 markerede Polaroid sit 80-års jubilæum ved at vende tilbage til fotografering med det originale og analoge instant-format med lanceringen af Polaroid Originals samt Polaroid OneStep 2-kameraet. Nu er Polaroid Originals klar med endnu flere måder at udforske, skabe og lege på med lanceringen af det nyeste kamera, Polaroid OneStep+.

Polaroid OneStep+ er en naturlig evolution af OneStep 2 og introducerer nye funktioner, pakket ind i kameraets nostalgiske design, til at skabe flere kreative muligheder for instant-fotografering. For det første sørger et nyt portrætobjektiv for at supplere kameraets standardoptik, så det nu er muligt at skyde så tæt på som 30 cm, hvilket skaber perfekte nærbilleder og fanger motivets sande karakter.

OneStep+ forbindes til den nye Polaroid Originals smartphone app via Bluetooth. Polaroid Originals app er nem og intuitiv at bruge og indeholder nu syv nye måder at udforske analog instant-fotografering på til både de engagerede og lejlighedsvise fotografer:

Dobbelt eksponering (Double Exposure):

Tag to eksponeringer i samme billede og skab surrealistiske, udtryksfulde kompositioner.

Lysmaleri (Light Painting):

Omdan en lyskilde til at være din ”pensel”, og tegn billeder i luften samt forevig dem i den ikoniske Polaroid-billedramme.

Selvudløser (Self Timer):

Skab perfekt timede fotografier med op til 25 sekunders nedtælling. Fjernudløser: Placer udløserknappen i din håndflade og gå aldrig glip af det optimale gruppebillede igen.

Lydudløser (Noise Trigger):

Udløs lukkeren ved at klappe med dine hænder, plaske med vandet i en pool eller med hundens gø og skab derved dynamiske actionskud.

Manuel funktion (Manual Mode):

Finjuster kameraets indstillinger og bliv en mester i dit håndværk ved at tage fuld kontrol over blænde, lukkerhastighed, flashintensitet og foto-udstødning.

Skanner (Scanner):

Specielt skabt til Polaroid-billeder sørger app’ens skanner for at identificerer dine fotos, korrigere refleksioner samt justere og beskære dem, så du kan dele dine billeder, lige så snart du har taget dem.

OneStep+ er et premium-produkt og designet med smart, sort farvepalet, og tilføjelsen af en regnbue-stribe på kameraets frontplade hylder det ikoniske design af det oprindelige OneStep-kamera fra 1977. Dermed sluttes cirklen fra fortid til nutiden.

OneStep+ er et kamera, der hylder den nostalgiske charme af analog samtidig med at omfavne de kreative muligheder, som den digitale verden tilbyder. Resultatet er et analogt instant-kamera, der giver fotografer på alle niveauer muligheden for at udforske og opdage verden samt have det sjovt.

OneStep+. Flere veje til leg.

Pris og levering:

Kameraet kan leveres nu.

Polaroid Originals OneStep+, Pris: 1259,- DKK

Kommentar (0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

3 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.