Workshop: Flash på location – 18. august 2019

Workshop: Flash på location – 18. august 2019

DKK 998.00DKK 1,330.00

En lidt anderledes workshop. I stedet for at arbejde med en lærer, der demonstrerer teknikken og lyssætningen, som eleverne derefter kan kopiere, skal vi arbejde som et team, hvor deltagene er aktive i vekslende roller gennem hele processen.

På denne måde kan vi arbejde med et setup, som vil være vanskeligt at opnå for den enkelte fotograf.

Målet er at skabe spændende billeder ved hjælp af en eller flere flash, en attraktiv model (eller måske to) og en spændende location (Trøjborg slotsruin).

Undervejs skal vi dokumentere arbejdet med fotos og video, som efterfølgende bliver lagt ud på nettet sammen med slutresultatet. Alle deltagerne vil i den forbindelse blive krediteret for deres indsats og kan dele resultaterne på deres egne sider.

Vi lægger blødt ud med et par traditionelle portrætter inden vi slår os løs med mere markante tilgange til flash, blandet med dagslys, og mere komplicerede løsninger og størrre opsætninger. Her er de eneste begrænsninger fantasien og tiden.

Hvor?: Sønderjylland – nær Bredebro og Løgumkloster
Hvornår?: Søndag den 18. august kl. 10-16.

I løbet af dagen vil der blive serveret sandwich og vand eller cola.

Bemærk, at du får 25% rabat, hvis du er medem af SDF – Selskabet for Dansk Fotografi. Lige nu tilbyder de et gratis intro medlemsskab på https://www.sdf.dk/difmemtest.html, så det er faktisk gevinst på alle hylder.

Vælg Normalpris eller SDF pris herunder. Priserne er inklusiv moms.

This product is currently out of stock and unavailable.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:
000

Ib Trebbien er en professionel fotograf med mere end 40 års erfaring i at blande dagslys, kunstlys og flashlys. Hans billeder har været bragt i magasiner, bøger og aviser i flere lande., og han har tidligere arrangeret workshops i samarbejde med blandt andre Canon.

Bemærk, at du får 25% rabat på normalprisen, hvis du er medem af SDF – Selskabet for Dansk Fotografi. Lige nu kan du få et gratis intro medlemsskab på https://www.sdf.dk/difmemtest.html, så det er faktisk gevinst på alle hylder.

Yderligere information

Vælg normalpris eller SDF medlemspris

Normalpris, SDF medlemmer – 25%

Anmeldelser(0)

Der er ingen anmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse

Før den første til at skrive en anmeldelse “Workshop: Flash på location – 18. august 2019”

16 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.